Projecten

Frisse en poëtische, soms diepgaande Nederlands-talige luisterliederen met gevarieerde thematiek. In de eigen gecomponeerde liederen varieert hij rijkelijk qua stijl en inhoud. (klik voor meer)

Je zoekt een componist of arrangeur voor instrumentale muziek of een lied? Aarzel niet om contact op te nemen.

(klik voor meer)

Jozef Sercu bouwde een stevige expertise op op het gebied van muziek en muzische vorming binnen de onderwijscontext. Zowel voor het gewoon als buitengewoon onderwijs biedt hij programma's aan die een antwoord kunnen bieden op uw honger naar meer professionaliteit binnen uw school, instelling, kinderwerking.

(klik voor meer)

Samen met zijn broer en acteur, schrijver, docent drama Benjamin Sercu richtte Jozef het muziektheaterduo Driewerf Hoera! op. Momenteel verbeteren ze de wereld met de spirituele koldervoorstelling 'Het Licht van Lowie'. (klik voor meer)

Theater Tamboeri, met Bart Merlevede en Jozef Sercu stelt zijn gloednieuwe muziektheater-productie voor: ZEEBRA, een deugddoende familievoorstelling (3+) met mooie muziek en frisse liedjes. Kinderen én volwassenen laten zich meeslepen in dit muzikale verhaal over vriendschap met een flinke dosis humor, een vleugje spanning en een ontroerende afwikkeling. (klik voor meer)

Wat is liefde? Waar zing je van als je dankbaar bent? En waar ben je dankbaar om?

‘Om jou’ is een programma waarin Inge Zutterman (sopraan) en Jozef Sercu samen de grenzen van elkaars muzikale wereld bewandelen en in perfecte harmonie hun antwoord uitzingen op liefde en dankbaarheid. (klik voor meer)

Verhalen, voorwerpen, sfeer, emotie... wat u meebrengt zet Jozef Sercu om in klank. Een spannende onderneming, niets is twee keer hetzelfde. Jozef Sercu laat de intuïtie het overnemen van het verstand in piano-improvisaties die u doen dromen, mijmeren, ontspannen. Een unieke concertervaring! (klik voor meer)

Een band met 5 broers. Dat heeft slechts 1 muziekgroep in de geschiedenis hen voorgedaan.

BMI ofte Brother Mass Index is een gezellige band met de 5 broers Sam, Kobe, Benjamin, Jozef en Mathias Sercu. Een persoonlijke mix van eigenzinnige versies van bestaande bekende en minder bekende nummers uit de pop- en singersongwriter traditie (klik voor meer)

Een muzikant voor uw viering of uw feestelijke aangelegenheid, muzikale ondersteuning bij een ritueel of een belangrijk moment in uw leven... Aarzel niet om contact op te nemen met Jozef. Piano, accordeon, slagwerk, zang, ... Hij beweegt vrij over verschillende genres en bezit het talent om de gepaste sfeer mee met u te helpen creëren.

Jozef Sercu

Oude Hoogweg 89

8310 Brugge

[m] 0487 90 55 32

[e] jozef@jozefsercu.be

© 2015 - 2016 by Jozef Sercu